2013-09-30

Julkort färdiga

Varje år så testar jag nya taktiker för att snabbt eller över väldigt lång tid (start i Januari) bli klar med julkorten, jag har gjort olika till alla varje år (ca 25st/år) men alltid så slutar det med att hela November och början av December så sitter jag där med minst 15 kvar att göra och blir sen urless på allt vad julskapandet har med att göra. jag vill ju så gärna skapa mina egna kort men 25 olika kort är ganska mycket ändå och jag vill hemskt gärna göra andra julskapelser, jag har en hel lista över pyssel som hör julen till jag vill göra men sällan får tid eller lust till runt jultiderna. men i år nu tror jag att jag fått till det, i år får alla exakt lika olika lika kort.
Jag har gjort likadan design men med olika färger på granar, bling och olika papper på varje kort. Ingen är den andra lik men ingen är direkt olika heller. Jag har använt mig av den tjusiga Snoflake Tree dien från Memory Box Dies och papper är Dovecraft's Back to basics Christmas Traditional. Allt utom bling och glitter är köpt på PYHobby (kanske att något av blinget kommer därifrån med sedan tidigare beställningar).
Jag brukar väl inte tjata om var allt kommer ifrån så där ofta men jag ville just höja butiken PYHobby lite för de är en underbar butik att handla i, de har i princip allt du kan tänka dig vilja ha, massor med dies tex. och jag älskar deras "sortera efter färg" funktion som finns på framsidan av deras onlinebutik, bara klicka färg och alla dekorationer med den färgen dyker upp att vraka bland.

Nu ser jag fram emot November och December, att få julpyssla annat än julkort, woohoo!


Sewe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar